/// Wie zijn wij

Wij zijn: Amin Helal, Benjamin van der Giezen en Amir Omarzai. Samen kunnen beschikken wij over een indrukwekkende kennis van meer dan vijfendertig jaar binnen het dynamische domein van de horeca. Onze ervaring beperkt zich niet alleen tot de technische kant; onze gezamenlijke kennis omvat zowel de technische als de bestuurlijke facetten van de branche. Tijdens onze reis hebben we ons niet alleen ontwikkeld als professionals, maar ook als individuen. En tijdens deze evolutie hebben we de ontwikkeling binnen het horecalandschap scherp in de gaten gehouden.

Keer op keer waren we getuige van veelbelovende concepten die te kort schoten in creativiteit en zagen we de industrie in de val van herhaling trappen. Op dit punt realiseerden we ons een gedeelde passie voor ons vak en een gedeelde erkenning van terugkerende "fouten" bij nieuwe horeca concepten.

/// Onze expertise

Door gebruik te maken van deze collectieve expertise en scherpe inzicht, hebben we een kristalheldere visie ontwikkeld voor bloeiend ondernemerschap in de horeca. Door de hevige concurrentie en de financiële belangen die bij elke onderneming een rol spelen, begrijpen we de branche door en door. Terwijl het horecalandschap zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, zijn we standvastig gebleven in ons streven naar echte innovatie, met als doel de wereld van horeca en hospitality opnieuw vorm te geven met diverse en echt authentieke concepten.

Kunnen we jou verder helpen?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek om elkaar beter te leren kennen. Plan gerust een afspraak in om met elkaar te gaan zitten om zo te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.,
Neem contact met ons op