Moderne Japanse stijl Yakitori bar een verborgen juweeltje in het centrum van Amsterdam. Met yakitori gerechten, cocktails en sake’s tot laat in de nacht.

Yakitori wat!? Laten we het uitleggen: Yakitori is een traditionele kooktechniek die draait om het grillen van kip tot in de perfectie. Het is vrij vertaald van de Japanse woorden 'yaki' dat 'grillen' betekent en 'tori' dat 'vogel' betekent. Deze traditionele manier van eten bereiden heeft een rijke geschiedenis in Japan en bij Yuzu Dining Bar houden we deze authentieke traditie in stand, terwijl we er een moderne draai aan geven.

Onze yakitori gerechten bestaan uit gegrilde delen van de kip van kop tot staart. Elk met zijn eigen unieke smaak, allen bereidt met zorg en aandacht voor detail.

Geen fan van kip? Vrees niet! Yuzu Dining Bar heeft voor ieder wat wils. Op ons menu staan ook vegan en vegetarische opties, elk bereid met dezelfde passie en aandacht voor detail als onze yakitori gerechten.

Maar dat is nog niet alles - ben je op zoek naar iets heel speciaals? Trakteer jezelf dan op de ultieme 'Omakase'-traditie, een avontuur waarbij je geen beslissingen hoeft te nemen. Alle culinaire beslissingen zijn in handen van onze ervaren chef-koks. Leun achterover, ontspan en laat je verrassen door een selectie van perfect samengestelde gerechten. Geniet van de smaken van Japan, versmolten met moderne creativiteit.

Dus als je zin hebt in een nieuw avontuur terwijl je geniet van lekker eten, geweldige drankjes en onvergetelijke momenten. Reserveer dan nu je tafel en ontdek waarom Yuzu Dining Bar het gesprek van de dag is. Tot snel!