/// Yuzu’s Basement

De ultieme plek voor een intiem event? Betreed onze geheime, ondergrondse kelder. De perfecte plek om te vergeten wat er boven de grond gebeurt en helemaal los te gaan!

Laten we eerst even teruggaan in de tijd. Van ergens in de jaren '60 tot eind jaren '80 was de plek die we nu Yuzu noemen een van de eerste, zo niet de eerste, gaybar in Amsterdam: de Incognito Bar. Een plek waar veel celebs samenkwamen en waar het oké was om openlijk voor je geaardheid uit te komen - iets wat je in die tijd een beetje voor jezelf hield. Dus om je problemen achter je te laten en even los te gaan, was de Incognito Bar de plek bij uitstek. Groot genoeg om niet tegen buren aan te botsen, maar intiem genoeg om je veilig te voelen.

Tijdens de renovatie van onze kelder vonden bouwvakkers een aantal dingen in de muren die al meer dan 30 jaar op daglicht wachtten. Over intiem gesproken... Hoe dan ook, een stukje geschiedenis dat het delen waard is. We bewaarden de goodies, gaven ze het podium dat ze verdienden in onze toiletten beneden.

Maar afgezien van het mooie verhaal is onze kelder veel meer dan dat. We hielden de privacy en intimiteit die Incognito Bar zijn gasten bood in gedachten en creëerden een afgezonderde ruimte voor evenementen zoals privé-diners, zakelijke aangelegenheden, privé feesten en nog veel meer soorten evenementen. Wat je ook in gedachten hebt, de mogelijkheden zijn oneindig!

Download brochure

/// Yuzu by Night

Na een aantal legendarische avonden in Den Haag heeft het illustere concept 'Yuzu by night' hier een nieuw leven gevonden: een intieme clubavond gewijd aan lekker eten en kwaliteitsmuziek. Wat kun je verwachten? Begin met je favoriete gerechten gecombineerd met de beste drankjes en DJ's. Op elke laatste vrijdag van de maand nodigen we je uit om met ons mee te feesten. De typische Yuzu ervaring met onze bekendste gerechten, de lekkerste cocktails en een feest met de beste tunes. Benieuwd wat er volgende maand te doen is? Bekijk onze kalender, markeer de jouwe en verzeker jezelf van een plekje!

Book now!

Let’s go!

Nu weet je dat Yuzu Dining Bar een geweldige optie is voor feesten en evenementen, naast een uitstekende plek voor eten en drinken.
Neem contact met ons op